Biuro Obsługi Klienta: tel. 801 626 666; e-mail: bok@infor.pl

To już ostatnie chwile na e-sprawozdania. Czasu jest niewiele. Dlatego, jeśli mają Państwo jakiekolwiek wątpliwości, jak przygotować i przesłać roczny raport do KRS, dlaczego warto się pośpieszyć, zapraszamy na bezpłatne webinarium „E-SPRAWOZDANIA – ostatni dzwonek!”. Nasi Eksperci będą do Państwa dyspozycji już 27 czerwca br., od 10:00 – 11:00.
Postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania.

• Identyfikator NIP / KRS - co wybrać?
  • Terminy składania? Zatwierdzone czy nie?
  • Co z opinią biegłego?
  • Jakie podpisy elektroniczne są poprawne?
  • Jaka kolejność podpisów jest poprawna?
  • Jakie załączniki do sprawozdania?
  • Którą wersję (pierwszą / ostateczną / obie) składać do KRS?
  • Kto i w jaki sposób zatwierdzić ma e-Sprawozdanie?
  • Gdzie składa sprawozdanie fundacja bez wpisu w KRS przedsiębiorców?
  • Co zrobić, kiedy zarząd nie chce podpisać pliku xml?

dr Marta Kostrzewa
BIEGŁY REWIDENT

Prowadzi Kancelarię Finansów i Rachunkowości, która specjalizuje się w audytach, badaniach sprawozdań finansowych, ekspertyzach finansowych oraz doradztwie z zakresu rachunkowości oraz finansów. Jest biegłym rewidentem posiadającym rozległą wiedzę z zakresu rachunkowości i audytu oraz bogate doświadczenie w badaniu jednostkowych sprawozdań finansowych, a także skonsolidowanych sprawozdań finansowych grup kapitałowych.

Bogdan Zatorski
EKSPERT KONSULTINGU BIZNESOWEGO W SAGE

Z firmą związany od 16 lat, działając w obszarze finansów i księgowości. Przez wiele lat rozwijał Sage Symfonia w obszarze obsługi finansowo-księgowej i podatków oraz zagadnień controlingowych. Aktywnie uczestniczy we wdrażaniu JPK w polskich przedsiębiorstwach, zarówno formie w rozwiązań IT dostarczanych przez Sage jaki i szkoleń, warsztatów czy konsultacji biznesowych.

Szczegóły organizacyjne
Webinarium rozpocznie się o godz. 10:00 i zakończy o godz. 11:00. Będzie złożone z dwóch części wykładowej i sesji pytań. Webinarium jest przeznaczone do oglądania na żywo, tylko w ustalonym terminie 27.06.2019, w godz. 10:00-11:00.
Osoby, które zapiszą się na webinarium, dzień przed otrzymują w osobnym mailu link do webinarium. W trakcie trwania webinarium jest możliwość zadawania pytań ,które są zgodne z tematem webinarium i nie wymagają, konsultacji, wyliczeń oraz sprawdzenia rejestrów. Podczas sesji pytań Ekspert odpowie na jak największą ich ilość.

Aby uzyskać certyfikat uczestnictwa w webinarium, należy napisać na bok@infor.pl

Minimalne wymagania sprzętowe: Procesor 1.4GHz Intel® Pentium® 4 i wyżej. Pamięć operacyjna RAM 512MB (1GB zalecane) dla Windows 7 lub Windows 8. System Operacyjny WIN98, WIN2000, WIN XP, WIN XP PRO i inne systemy operacyjne. Microsoft Internet Explorer 8 lub nowszy; Windows Edge browser; Mozilla Firefox; Google Chrome. Adobe® Flash® Player 13.0+ Video PC: karta graficzna min. 8 MB pamięci. Dźwięk PC: karta dźwiękowa. Łącze Internetowe 512Kbps (zalecane połączenie przewodowe).

Zapisz się - wypełnij formularz »

Formularz zamówienia

Zamawiam uczestnictwo w bezpłatnym webinarium
e-Sprawozdania – ostatni dzwonek!
Termin: 27 czerwca 2019 r., godz. 10:00-11:00

Dane zamawiającego (podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do wzięcia udziału w webinarium):

Użytkownik ma prawo dostępu do danych osobowych o czym informujemy w Obowiązku Informacyjnym poniżej.

Jeśli nie chcesz wyrazić zgody na przetwarzanie Twoich danych - dostęp do webinarium będzie odpłatny w kwocie 300 zł. Dowiedź się więcej tutaj lub napisz na adres: bok@infor.pl.